Bedrijfsprofiel

Koppelman Hoveniers is een zeer veelzijdige dienstverlener over de volle breedte van de groenvoorziening. Sinds 1986 maken én houden wij de groene leefruimte mooi. Voor zakelijke opdrachtgevers én particulieren. Van getekend ontwerp tot perfecte voltooiing.

Wij verzorgen alle werkzaamheden die benodigd zijn voor een fraaie groene ruimte, van (sier)bestrating tot beplanting.
Natuurlijk voeren we ook bestaande ontwerpen uit, of geven we vorm aan uw ideeën.
Groene ruimte moet vooral ook mooi blijven. Ook voor een vast onderhoudscontract is Hoveniersbedrijf Koppelman uw betrouwbare partner.

Hoveniersbedrijf Koppelman is gevestigd in Haaksbergen. Het werkgebied bevindt zich in een straal van 100 km. rondom Haaksbergen, zowel in Nederland als in Duitsland. Ongeveer de helft van onze werkzaamheden richt zich op de zakelijke markt, de andere helft bestaat uit werk voor particulieren. Het bedrijf telt ca. 16 vaste werknemers. Afhankelijk van het soort werk en het seizoen maken wij gebruik van ingehuurde werknemers.

 

Omdat Hoveniersbedrijf Koppelman veel disciplines zelf in huis heeft, zijn wij in staat op flexibele en economische wijze oplossingen te realiseren. Deze flexibiliteit heeft in de loop der jaren geresulteerd in een groot aantal tevreden relaties.

Een handvol steekwoorden waarin wij onszelf herkennen...

  • Persoonlijke benadering
  • Vakkundig advies
  • Grondige aanpak
  • Korte communicatielijnen
  • Gedegen uitvoering

Preventieve bestrijding eikenprocessierups

Op moment zijn wij druk bezig met de bestrijding van de eikenprocessierups. Met een Tifone Nevelspuit spuiten we met een biologisch afbreekbare bladbestuiving. Het middel doodt in een behandeling zo'n 90 tot 100 procent van alle rupsen. Door slechts eenmaal te hoeven spuiten blijven de neveleffecten van de bestrijding op andere insecten zeer beperkt.

Wij verkopen ook reuze veldkeien in verschillende vormen en maten.